Ben je als bedrijf of zelfstandige opzoek naar een originele en effectieve manier van promoten? Beachvlaggen zijn dé ideale manier! Een beachvlag kunt u bij mijnreclamevlag.nl persoonlijk laten bedrukken. Mijnreclamevlag.nl is namelijk de vlagspecialist voor het bedrukken van beachvlaggen en doeken. Maar waarom zijn beachvlaggen eigenlijk de beste manier voor bedrijfsreclame? Hieronder zullen de voordelen worden weergegeven.

Voordelen van beachvlaggen

Beachvlaggen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze kunnen eigenlijk overal voor gebruikt worden. Dit betekent dat je een beachvlag, naast het strand, ook kan plaatsen bij een beursstand, de voordeur, markten en evenementen. Winkels, restaurants en zelfs verenigingen zullen allemaal profijt hebben van een beachvlag, aangezien beachvlaggen altijd zichtbaar zijn. Dit betekent dat de vlag zelfs zichtbaar is als er geen wind staat. Is dat even ideaal! Het logo van de organisatie of het gewenste ontwerp is altijd scherp te zien op de beachvlaggen. Doordat het logo altijd perfect wordt afgebeeld en beachvlaggen opvallend zijn, bestaat er een grotere kans dat mensen je organisatie onthouden en/of contact opnemen. De bedrukking van de beachvlaggen bepaal je helemaal zelf, dit betekent dat er ook reclame-uitingen op kunnen worden geplaatst. Dit genereert naamsbekendheid én het brengt een boodschap over. Laat dat nou net zijn wat je als bedrijf wilt! Afhankelijk van de grootte heb je een beachvlag al voor € 22,29 p/st. Dit is een goedkoop alternatief voor het promotiemateriaal wat op de markt te koop is.

Maar hoe doe ik dat dan?

Geen probleem, niet iedereen is een graficus. Mijnreclamevlag.nl helpt je in drie simpele en snelle stappen. Nadat je deze stappen hebt doorlopen kun je een offerte aanvragen en vervolgens een order online plaatsen. Mijnreclamevlag.nl verkoopt beachvlaggen in vier verschillende maten: small, medium, large en extra large. Je bepaalt zelf welke afmeting het beste past bij jou. Mijnreclamevlag.nl kan hulp bieden indien er getwijfeld wordt over de juiste afmeting. Ook bieden zij hulp met de opmaak van de beachvlaggen. Via de mail kun je het ontwerp sturen en mijnreclamevlag.nl maakt dan gratis een ontwerp voor je.

Afronding van de beachvlaggen

De laatste stap die je onderneemt is het kiezen van een stevige voet. Dit is nodig, aangezien de beachvlaggen anders omvallen. Deze accessoires voor de beachvlaggen zijn ook te koop bij mijnreclamevlag.nl. Zo kan er gekozen worden voor een kruisvoet met waterzak of een watercontainer in combinatie met een parasolvoet. Voor de juiste voet voor de beachvlaggen kunt u voor advies ook terecht bij mijnreclamevlag.nl. Nieuwsgierig geworden naar deze manier van adverteren? Neem eens een kijkje op de website.