Het Lago Maggiore is een prachtig meer in Noord-Italië, omgeven door pittoreske stadjes en een prachtig berglandschap. Er zijn verschillende kampeermogelijkheden in de regio camping lago maggiore, maar hier zijn vijf van de beste:

Camping Isolino

Deze camping ligt aan de westelijke oever van het Lago Maggiore, bij het stadje Fondotoce. Het biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een zwembad, een privéstrand en watersporten zoals windsurfen en kajakken. De camping biedt ook een speeltuin, een minigolfbaan en georganiseerde activiteiten voor kinderen. De camping is goed onderhouden en de plaatsen zijn ruim en bieden veel privacy.

Camping Village Conca d'Oro

Deze camping ligt in de stad Feriolo, aan de oostelijke oever van het Lago Maggiore. Het is een gezinsvriendelijke camping met een zwembad, een privéstrand en diverse activiteiten zoals minigolf, tennis en volleybal. De camping heeft ook een restaurant, een bar en een supermarkt, waardoor het een handige optie is voor gezinnen. De standplaatsen liggen in de schaduw van bomen en bieden een comfortabele en rustige omgeving.

Camping Lido Verbano

Gelegen in de stad Castelletto sopra Ticino, biedt deze camping directe toegang tot het meer en een privéstrand. Het heeft een zwembad, een kinderspeelplaats en een restaurant met traditionele Italiaanse keuken. De camping is goed onderhouden en de plaatsen zijn ruim en bieden een prachtig uitzicht op het meer.

Camping Solcio

Deze camping ligt in de stad Lesa, aan de westelijke oever van het Lago Maggiore. De camping beschikt over een privéstrand, een zwembad en diverse watersporten, waaronder windsurfen en zeilen. De camping is gezinsvriendelijk en biedt een kinderspeelplaats, een minigolfbaan en een restaurant met traditionele Italiaanse keuken. De standplaatsen liggen in de schaduw van bomen en bieden een rustige omgeving.

Camping Continental Lido

Deze camping ligt in de stad Verbania, aan de westelijke oever van het Lago Maggiore. De camping beschikt over een privéstrand, een zwembad en diverse activiteiten zoals tennis, volleybal en minigolf. De camping is goed onderhouden en de plaatsen zijn ruim en bieden een prachtig uitzicht op het meer. De camping heeft ook een restaurant, een bar en een supermarkt, waardoor het een handige optie is voor gezinnen.

Al deze campings bieden een scala aan activiteiten en voorzieningen, waardoor ze een goede keuze zijn voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie. Ze zijn goed onderhouden en bieden een prachtig uitzicht op het meer, waardoor ze de beste kampeeropties in Lago Maggiore zijn. Dus, welke camping wordt het? Bekijk meer campings in Lago Maggiore door op de link te klikken.