Veel bedrijven kampen met het probleem van overvolle prullenbakken. Bovendien wordt het afval vaak nog niet gescheiden. De verschillende soorten afval komen allemaal terecht bij het restafval. Dat neemt al snel veel ruimte in beslag. Het is handiger om het afval te scheiden door bijvoorbeeld een papiercontainer huren. Daardoor bespaar je veel ruimte in je prullenbakken. Tevens is het een goede stap in de richting van duurzaamheid en het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). En dat wordt de laatste jaren steeds belangrijker gevonden binnen bedrijven. Overigens maken ook steeds meer bedrijven gebruik van MKB-Afval. Je kunt heel eenvoudig een maandabonnement afsluiten waarbij je een vast maandbedrag betaalt. Tevens kun je het gemakkelijk tussentijds wijzigen.

Waarom MKB-Afval?

MKB-Afval is een bedrijf dat de inzameling en de verwerking van bedrijfsafval verzorgt. Je kunt eenvoudig een maandabonnement kiezen dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ze maken onderscheid in het soort afval, de grootte van de container en de maandelijkse frequentie van het ophalen van het afval. Je kunt tussentijds je abonnement wijzigen en het is maandelijks opzegbaar. Bovendien is MKB-Afval erg transparant en is er geen sprake van verborgen kosten. Je zult altijd een vast maandbedrag betalen. Overigens krijg je bij het afsluiten van een maandabonnement een container te huur waar je al je afval in kunt gooien. Bij MKB-Afval kun je eenvoudig een papiercontainer huren voor al het papier en karton.

Afvalscheiding is belangrijk

De laatste jaren is afvalscheiding en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds vaker het gespreksonderwerp. Het is belangrijk om dit probleem stapsgewijs aan te pakken. Als bedrijf zou je kunnen beginnen met eerst alleen het papier en karton te scheiden van al je bedrijfsafval door een papiercontainer huren. Verpakkingsmateriaal is erg eenvoudig te scheiden van je restafval. Hiermee draag je al een steentje bij aan een beter milieu en aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Overigens zet MKB-Afval het restafval tijdens de verbranding om in energie. Op deze manier wordt het restafval alsnog hoogwaardig hergebruikt.

Papiercontainer huren

Begin met maatschappelijk verantwoord ondernemen met het scheiden van je papier en karton. Je kunt gemakkelijk een papiercontainer huren bij MKB-Afval. Dat zou al een goede stap zijn in de richting van duurzaamheid en een beter milieu. Voel je vrij om een kijkje te nemen op hun website. Ze beschikken over een uitstekende klantenservice die klaar staat om al je vragen te beantwoorden. Ook kunnen ze je helpen bij het afsluiten van een maandabonnement naar eigen wens.